Airbnb Host Stay at 7 Hotel

Omschrijving

Wil jij in een nieuw te openen hotel het visitekaartje en eerste aanspreekpunt zijn voor onze gasten? Ben jij thuis met het Airbnb platform en handig op de digitale snelweg? 

Heb jij sterke sociale en communicatieve vaardigheden? En neem jij 't op peil houden van ons serviceniveau graag voor je rekening? Dan is Stay at 7 de perfecte plek om jouw skills los te laten! Over Stay at 7

Stay at 7 is een nieuw en uniek short stay / extended stay hotel gelegen aan de rand van Den Haag. Temidden van Delft, Leiden, Rotterdam en Den Haag is dit de perfecte locatie om te verblijven voor een stage, studie semester of tijdelijke baan.

In Stay at 7 kun je slapen, chillen, eten, een boek lezen in de bibliotheek, studeren, sporten en nog veel meer! Daarnaast kun je dagelijks aansluiten in het restaurant, wat je eigenlijk beter kunt zien als een grote, gezellige, gezamenlijke woonkamer, waar je de andere hotelgasten leert kennen en geniet van een dagelijks wisselende daghap.

Het getransformeerde gebouw bestaat uit 148 hotelkamers in diverse formaten. Ook beschikt het over een parkeerterrein met 80 parkeerplaatsen en een restaurant met openslaande deuren naar het ruime, zonnige terras. De begane grond wordt gebruikt als woonkamer, werk-/studeer-ruimte, bibliotheek en wasserette.Waar houd jij je als Airbnb Host mee bezig?

Stay at 7 is één van de weinige hotelconcepten die uitsluitend met Airbnb werkt naast de longterm rental kanalen zoals Pararius en Funda. 

Bij Stay at 7 voer je jij het digitale contact met onze gasten voor aankomst, en vervolgens ook bij zodra de gasten willen inchecken. In onze eerste fase werken we voornamelijk met het Airbnb platform en je communiceert zelf met de gasten.  Je hebt je eigen kamer portfolio en zorgt voor een snelle en efficiënte communicatie, daarnaast maak je sterke en mooie online kamerdeals op basis van populariteit van de data. 


Het verzorgen van de check-in en check-out is een belangrijke taak. Maar het is nóg belangrijker dat jij ervoor zorgt dat onze gasten zich thuis voelen. Zo stel je hen op de hoogte van de leukste hotspots in de omgeving en beleef je er plezier aan om bij terugkomst te luisteren naar hun belevingen.

 

Wie bieden:

 • Dynamische en nieuwe werkomgeving
 • De mogelijkheden om samen met een nieuw team een hotelconcept succesvol neer te zetten
 • Part-time of full-time aanstelling
 • Interne training en ontwikkeling
 • Een uitdagende en afwisselende baan
 • Goede arbeidsvoorwaarden en salaris


Meer foto's en updates zien? Volg ons op instagram!

Vereisten


Je herkent jezelf in de volgende omschrijving:


 • Je ben geïnteresseerde in vernieuwende hotel concepten zoals Stay at 7;
 • Je hebt een hands-on mentaliteit, sociale en leergierige houding;
 • Je bezit uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift; een tweede vreemde taal is een pré;
 • Je bent zeer gastgericht en hebt een hands-on en mentaliteit;
 • Je bent representatief: service with a smile!

We ontvangen je motivatiebrief en CV graag ter attentie van Directie The Young Group. 


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.